Systemisch werk


Systemisch werk gaat ervan uit dat we allemaal beïnvloed worden door de systemen waar we ons in bevinden. Uiteraard het familiesysteem waar je uitkomt, maar ook in je werk en je vriendenkring maak je onderdeel uit van een systeem. 

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in de plek die jij inneemt binnen een systeem. In hoe je met elkaar omgaat. Hoe reageer je? Wat doe je en wat doe je juist niet? Wat zijn je patronen die jou soms eerder tegenwerken, dan dat ze je iets opleveren? Je krijgt inzicht in jezelf en in de dynamieken die er zijn met anderen om je heen. 

YESMEM! kijkt op een andere manier naar het team. Jullie kennen het gedoe van je team. Wij kijken daar vanuit een “systemische blik” naar. Een kijk op zaken die zeer verhelderend werkt. Zo ontdekken jullie dat iets niet altijd op individueel stuk speelt, maar in het systeem zelf. Dat levert vaak een zucht van verlichting op en verhelderend waarom iets niet werkte. Jullie weten dan zelf wat te doen of te veranderen, om wél het gewenste resultaat te krijgen.

meer blogs lezen? 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn