YESMEM! persoonlijk leiderschap
    Improvisatie-mindset als anker

Er is een tijd van komen en…

Ook een tijd van gaan.

Ik, Sabine, ga YESMEM! verlaten. YESMEM! zelf blijft gewoon lekker bestaan!

Als groot liefhebber van systemisch werk ga ik het avontuur aan met Reconnect Company. Een nieuw bedrijf waarin ik onder andere met meester opsteller Hylke Bonnema bedrijven ga helpen in hun transformatie processen. Met een groep van 14 professionals helpen we bedrijven om weer te connecten met de spirit van het bedrijf en vanuit het menselijke aspect te ondernemen en te verbinden. NIet gedreven door alleen maar geld en resultaten, maar gedreven vanuit betekenisvolle samenwerking met oog voor de mens.

Naast mijn eigen werkzaamheden binnen Dat is de Vraag! in combinatie met mijn gezondheid, moet ik keuzes maken. Zo jammer soms dat er geen 48 uur in 1 dag zitten! Alhoewel, dat zou niet gezond zijn denk ik. Helaas kan ik niet op meerdere plekken tegelijk zijn en toen deze mogelijkheid voorbij kwam heb ik hem met beide handen aangepakt.

26 januari gaat dit avontuur van start en ik kijk er naar uit!

Met YESMEM! heb ik het afgelopen jaar een heerlijke tijd gehad. We hebben twee weekenden neergezet waar we met trotsen plezier op terugkijken en enorm veel lol gehad in onze online groepen.

Mijn samenwerking met Cindy was gaaf, mooi, afgestemd, lachen, huilen, leerzaam, dikwijls hilarisch, bracht groei, was een spiegel, was fijn, bracht nieuwe inzichten en is nog steeds fijn.

Wie weet kom ik als Co-trainer zeker nog eens mijn steentje bijdragen aan het persoonlijk leiderschap van de mooie klanten van YESMEM! Dat lijkt me fijn.

Heb het goed met Cindy, lieve YESMEM klant. Je bent in gouden handen!

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn