YESMEM! persoonlijk leiderschap
    Improvisatie-mindset als anker

ONLINE WORKSHOP: THE HERO'S JOURNEY

Jij op avontuur

Je zit vol daadkracht, leeft er op los en gaat met je zwaard aan de haal voor al jouw overwinningen. Je vervult jouw taak in het leven met gemak en je weet precies wat je te doen staat, waar en op welk moment. Je laat je niet teveel leiden door de verwachtingen van je omgeving. Jij bent niet bang voor alle draken, ridders en vikingen op je pad. 

Life Quest

Op jouw levensreis kom je beren op de weg tegen. Wat is jouw levensqueeste, je eeuwig terugkerende uitdaging? Wat is jouw verhaal en wat heb je nu nodig? Een test, een mentor, een bondgenoot? Ben je sterk of moedig genoeg? Dat zijn vragen die je tegenkomt.

Held, die je daar bent!

Het uitgangspunt is “jij bent de held in jouw verhaal!” De “reis van de held” beschrijft in essentie jouw ‘levensreis’. Het geeft je perspectief op wat er in je leeft en waar je staat in je tijdlijn. Wie ben je en wat staat je te doen? Het is een reis die we allemaal te maken hebben. Je schrijft in deze workshop jouw eigen reis, je ontdekt jezelf, de held(in) in jou en wat deze nodig heeft! Verras jezelf.


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn