YESMEM! persoonlijk leiderschap
    Improvisatie-mindset als anker

CINDY

Ik startte als een hypergevoelig kind met te weinig ruimte voor zelfexpressie. 
Brein aan, emoties uit. Ik relativeerde pijn en richtte me op het redden van ‘de ander’. De opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener was een logisch gevolg. De Koningstheaterakademie gaf vervolgens ruimte aan zelfexpressie. Bijkomstigheid van het werken met mensen én met theater was dat ik opnieuw kennis maakte met mijn gevoeligheid en daardoor met mezelf. 

Ik ontdekte dat ik veel talenten had, maar de vaardigheden miste, om ze in te zetten en ontwikkelen. Ik had een inhaalslag te maken. Ik was slim, maar ik had niet leren leren. Ik leerde bewust leren met de mindsettheory van Carol Dweck.
Grote emoties, maar weinig gevoel voor regulatie en afstemming. Door als volwassene die stappen te zetten, leerde ik veel bewuster wat emoties en sociaal gedrag betekenen, in ontwikkeling en groei. Een aantal therapeuten en opleidingen verder, was ik in 2016 klaar om mijn twee grote passies te combineren. De mens en theater. 

Bij CP IMPRO kwam alles samen. Mijn grote liefde, toegepaste improvisatie, met als basis de kennis over hoe de mens werkt. Improviseren zorgt voor groei. Het bevrijdt je van perfectie en faalangst. Het brengt je in beweging en laat je onherroepelijk meer lachen dan ooit tevoren. Je overwint spanning en geniet van het doen. Het delen van de lach en overwinningen creëert verbinding. Die groei zien bij teams en ieder individu is verrijkend en ontroerend. 

De oprichting van YESMEM! is voor mij de kers op de taart! Hier kan ik de nadruk leggen op de levenslessen van de improvisatiemindset en het mens- en ontwikkelingstuk meer aandacht geven. Sabines kennis en ervaring gecombineerd met de mijne, maakt ons aanbod op persoonlijk leiderschap uniek. 1 + 1 = kei gaaf en waardevol voor iedereen die menszijn en diens ontwikkeling, met een glimlach en ervaringsgericht onder de loep wil leggen. 

Lachen, samenwerken, ja zeggen, stralend ten onder durven gaan, leren en falen, maar bovenal genieten! Mooiste vak van de wereld! 

Was getekend, Cindy Pittens


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn